Unieke kans: georganiseerde fotoshoot

Altijd al eens kennis willen maken met portretfotografie maar je hebt de ruimte en de materialen niet? Speciaal voor deze fotografen wordt een georganiseerde fotoshoot aangeboden. De dag vindt plaats op zondag 29 april en duurt van 11:00 tot 18:uur inclusief lunch.

foto’s maken

De nadruk van de dag ligt op het maken van foto’s en daarom wordt met drie verschillende modellen gewerkt in totaal verschillende settings. De ruimte die voor de dag wordt gebruikt is maar liefst 4.300m2, plek zat dus voor unieke mogelijkheden. Na afloop heb je dan ook een grote variatie aan foto’s op je geheugenkaart staan.

Opbouw dag en begeleiding

Het grootste deel van de tijd zijn we bezig met het maken van foto’s op de verschillende werkplekken. Natuurlijk wordt er van te voren een korte uitleg gegeven over de dag en krijg je introductie in het werken met studiomateriaal. In drie kleine groepen van maximaal 5 deelnemers is vervolgens voldoende tijd om op alle settings de modellen te fotograferen in verschillende setjes kleding. Hier zal altijd iemand van de begeleiding aanwezig zijn om het proces te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden.

Modellen, visagie en begeleiding

De volgende drie modellen zullen bij de shoot aanwezig zijn

Model Rosanne

Model Roxanne

Model Kymberley

Tevens is een visagiste aanwezig die voor alle drie de modellen de make-up verzorgt.

En de dag wordt begeleid door; Martijn Schuijt en Hans van den Broek

Voor wie, kosten, lokatie en aanmelden

Iedereen die graag een keer in een studio met veel mogelijkheden wil werken kan aan deze dag mee doen. Je bent in het bezit van een spiegelreflexcamera en je weet hoe je deze in kunt stellen op de “M” stand (dus zelf het diafragma en de sluitertijd kan instellen). Vanwege problemen met het aansturen van flitsers is het werken met een SONY camera niet mogelijk.

De kosten voor deze dag zijn € 75,- per deelnemer. De studio van Martijn Schuijt in Zwaag (Noord-Holland) wordt voor deze shoot gebruikt als lokatie. Vul het formulier in om u aan te melden. Na aanmelding wordt een e-mail verstuurd met details en betalingsgegevens.

Graag tot ziens op zondag 29 april in Zwaag!